Resultaat van 75 jaar ervaring

Workshop palingroken

Het uitje dat in je kleding blijft hangen: palingroken! Het klinkt oubollig en ontzettend saai en toch zult u het tegenovergestelde roepen na uw onvergetelijke bezoek aan onze palingrokerij. Palingroken is actief, spannend en ontzettend lekker. Wij laten een indruk achter die u nergens anders krijgt. U leert het palingroken niet van zomaar iemand. Onze meester rokers zijn driemaal uitgeroepen tot de allerbeste palingrokers van Nederland. Sinds 2006 verklappen wij ons geheim aan de dapperen onder ons die het aandurven hun handen in het vuur te steken om samen met ons de lekkerste paling van het land te roken.

 

U bent op zoek naar iets vernieuwends, geschikt voor jong en oud? Niet te sportief, wel lekker buiten? U zoekt iets wat echt is, met lekker eten en veel ruimte voor gezelligheid? Verder zoeken absoluut onnodig. Wij hebben de ideale ingrediënten voor precies dat uitje. Ontelbaar veel leken in het roken stonden net als u open voor iets onverwachts. Een afwijkend uitje, wat juist daarom zo leuk is.

 

Probeer u voor te stellen hoe het voelt een gladde, natte vis een spies door de kop te drukken. Eigenlijk niets anders dan de juiste bereiding van een heerlijke vis. Of hoe verrast u zult zijn wanneer de eerste wolken gele rook uw vis prachtig goudbruin gaan kleuren. Grootse verbazing bij hen die het pekelbad op smaak brengen, enkel door met ogen dicht te mogen proeven. Spanning op het gezicht als iedereen kijkt hoe u voor het eerst met een bijl het rookhout hakt. En de heerlijke, zelfgemaakte paling, warm uit de rookton: dit maken slechts enkele bofkonten ooit mee.

 

Met nog meer plezier dan ervaring begeleiden wij tot wel 50 deelnemers. U hoeft aan niets te denken, wij nemen alle zorg uit handen. Onze rokerij is mobiel, wat betekent dat de workshop op al uw locaties kan worden aangeboden. Wanneer u liever naar ons toe reist, bieden wij een rokerij met voldoende faciliteiten om een fantastisch uitje te beleven. Hapjes, drankjes, visserij-attributen en uiteraard een heleboel rook en vuur. 

 

U heeft tot hier gelezen, omdat het prikkelt. Neem daarom vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken het uitje precies op wensen te laten aansluiten. Wij kijken uit naar u en al die andere liefhebbers van avontuur en lekker eten. Wij staan klaar om dit eeuwenoude ambacht ook anno nu zijn plaatst te laten vinden in de meest spraakmakende uitjes van deze tijd. Durft u het aan?

Palingrokerij Kay, is dé palingrokerij op locatie!